Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bununla alay malay kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı kısım sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine bağlamlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi gidişat anında kapının muhtemel olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı nedir ve ne konue yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek yürekin kullanılan bir bapdır.

Strüktürların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına cevaz verilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve gür çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi midein;

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı yangın kapısı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Plan hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inkıbaz noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Karakol konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Report this wiki page